De Opstap: goede en betaalbare cursussen in Nijmegen

SLIM & FIT yoga - 25 jan 2023

Bij SLIM & FIT-yoga gaat het om doelgerichte houdingen, bewegingen en ademoefeningen gericht op het hele rompgebied. Ze maken de spieren in dit gebied sterker en soepeler, versnellen en ondersteunen het afvoeren van de afvalstoffen, verbeteren de spijsvertering en de ademhaling, kalmeren het zenuwstelsel en verminderen stress; je hoofd wordt rustiger en je krijgt weer meer energie. Een SLIM & FIT-yoga les bestaat uit de vaste onderdelen: Meditatie op Ademhaling, Flow waaronder de 5 Tibetanen en de Zonnegroet, een mix van voor, achterover- buigingen en twists en een Ademoefening, gevolgd door een Eindontspanning. Ook Yoga Nidra (een krachtige ontspanningstechniek) is soms een onderdeel van deze lessen.

Deze cursus is geschikt voor mannen en vrouwen van elk yoga niveau, die een wat actievere en dynamische yoga zoeken. Je hoeft geen ervaring te hebben. Plezier in bewegen staat voorop.

Benodigdheden: Je dient je eigen yogamat mee te nemen, makkelijk zittende kleding, sokken, warm vest en/of grote handdoek of dekentje voor de eindontspanning.
Docente: Ans


Locatie:Yogazaal van den Havestraat 60
van den Havestraat 60
6521 JT Nijmegen
Cursuscode:SYOG 23-01
Ruimte:Studio
Startdatum:wo 25 jan 2023
Tijd:wo 19.30 tot 20.45u
Aantal lessen:12 lessen van 1 uur en 15 minuten
Max. cursisten:12
Prijs:€ 76,-
  
alt


Maak uw keuze s.v.p.