Cursuscentrum De Opstap Nijmegen
Opstap Nijmegen
  • cursus nijmegen gitaar
  • cursus nijmegen afrikaanse_dans_
  • cursus nijmegen babygebaren
  • cursus nijmegen baduan
  • cursus nijmegen bafo
  • cursus nijmegen beauty_2
  • cursus nijmegen beter_eten1
  • cursus nijmegen bewegen_salsa
  • cursus nijmegen breien
  • cursus nijmegen burnout_herstel1
  • cursus nijmegen computer_onderhoud
  • cursus nijmegen cyog
  • cursus nijmegen dansjevrij_1
  • cursus nijmegen deens_1
  • cursus nijmegen doin_yoga_1
  • cursus nijmegen duits_2
  • cursus nijmegen eft
  • cursus nijmegen energetische_meditatie
  • cursus nijmegen engels_1
  • cursus nijmegen erasmus
  • cursus nijmegen feldenkrais
  • cursus nijmegen fmaak_je_eigen_kleding
  • cursus nijmegen fotografie_2
  • cursus nijmegen frans_1v2
  • cursus nijmegen hatha_yoga_caroline_en _andere
  • cursus nijmegen italiaans_2_v
  • cursus nijmegen kledingadvies
  • cursus nijmegen koken
  • cursus nijmegen kunstgeschiedenis_2
  • cursus nijmegen leesclub5
  • cursus nijmegen maak_je_eigen_kleding_4
  • cursus nijmegen macbook
  • cursus nijmegen massage
  • cursus nijmegen mindfull
  • cursus nijmegen mozaiek_4
  • cursus nijmegen nordic_walking_gev
  • cursus nijmegen ontwikkel_yoga_4
  • cursus nijmegen opruimen
  • cursus nijmegen orientatie_toneel
  • cursus nijmegen orient_buikdans
  • cursus nijmegen percussie_4
  • cursus nijmegen power_yoga
  • cursus nijmegen qi_gong
  • cursus nijmegen taal_spaans_1
  • cursus nijmegen tarot_2
  • cursus nijmegen toneel
  • cursus nijmegen toneel_toneel_spelen9
  • cursus nijmegen windows_11
  • cursus nijmegen wordpress
  • cursus nijmegen workshop_boetseren
  • cursus nijmegen yin_yoga
  • cursus nijmegen zfit_2
  • cursus nijmegen nesisch_1
 

Privacyverklaring van Stichting De Opstap Nijmegen

Contactgegevens: www.deopstap-nijmegen.nl Cipresstraat 154 6523 HR Nijmegen 0031 243238111 Mevrouw K. van de Wiel is de Functionaris Gegevensbescherming van De Opstap Nijmegen. Zij is te bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Stichting De Opstap Nijmegen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website uit te breiden, in correspondentie en telefonisch.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

  • Organisatie van de cursus waarvoor u zich heeft opgegeven of waarvoor u belangstelling heeft
  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • De Opstap Nijmegen analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren

Geautomatiseerde besluitvorming

Stichting De Opstap Nijmegen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van De Opstap Nijmegen) tussen zit. De Opstap Nijmegen gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: Cursusprogramma Stichting De Opstap(webapplicatie), Word, Excel.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Stichting De Opstap Nijmegen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, maar wij zijn ook onderhevig aan wettelijke voorschriften. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor al uw gegevens: Voor de duur van uw actieve deelname aan cursussen van Stichting De Opstap en de 7 kalenderjaren erna. (Wettelijke bewaartermijn financiƫle gegevens).

Delen van persoonsgegevens met derden

Stichting De Opstap Nijmegen verstrekt persoonsgegevens aan derden uitsluitend alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Stichting De Opstap Nijmegen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. Stichting De Opstap Nijmegen gebruikt alleen functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor een goede werking van de website en uw gebruiksgemak. Geen van de functionele (noodzakelijke) cookies kan worden gebruikt om u te volgen of te profileren. Ze worden alleen gebruikt voor het onderhouden van een gebruikerssessie. De gegevens in de gebruikerssessie zijn vluchtig, ze worden automatisch verwijderd als u de website verlaat. Functionele cookies mogen zonder toestemming geplaatst worden, zie ook deze websites:
Autoriteit consument en markt
Autoriteit Persoonsgegevens

U kunt uw internetbrowser zo instellen dat functionele cookies niet worden geplaatst. Het is dan echter niet mogelijk is om onze website correct te gebruiken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Stichting De Opstap Nijmegen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN)zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. De Opstap Nijmegen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Stichting De Opstap Nijmegen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.