De Opstap: goede en betaalbare cursussen in Nijmegen

Yoga Flow – Jivamukti inspired

In deze les komen alle paden van de yoga samen. Je kunt een mix verwachten van een prettige vinyasa flow, waarin ook de alignment aandacht krijgt, muziek, een beetje filosofie, pranayama (ademhaling) en een korte meditatie. Een actieve les waarin je op verschillende manier “bewogen” wordt.

Ik ben Maike Stoepker, kwam op mijn opleidingen in de dans en het theater al in aanraking met yoga. Maar mijn echte yoga reis begon toen ik in 2007 “Svahayoga” in Amsterdam binnen stapte. Svaha is de oudste Vinyasa school in Amsterdam, opgericht door Patrick Vermeulen en Gösta van Dam. En daar werd ik tot in mijn ziel geraakt. Omdat naast de fysiek intensieve les ook de andere paden van de yoga aan bod komen. Het was voor mij een levens veranderende ervaring. Na mijn verhuizing naar Nijmegen ben ik altijd terug gegaan naar deze studio. En in 2020/2021 volgde ik er de 500 urige opleiding tot yogadocent. Naast dat ik al sinds 2007 dagelijks op de mat sta, ben ik moeder en dans/theatermaker.

De yoga is altijd mijn rode draad geweest, de stabiele factor, in de ups en downs van het leven. En ik hoop dat ik dat (een klein beetje) aan mijn studenten mee kan geven.


De cursusdata voor het nieuwe seizoen staan vanaf medio mei weer op de website.

alt


Maak uw keuze s.v.p.