De Opstap: goede en betaalbare cursussen in Nijmegen

Vinyasa yoga slow flow - 16 sept 2022

Vinyasa slow flow yoga is de rustigere variant van Vinyasa flow yoga. Je beweegt in een ontspannen flow, op het ritme van je adem, van de ene naar de andere houding. De lichaamshoudingen (asana’s) worden met elkaar in een vloeiende beweging verbonden. Houdingen vanuit de Zonnegroet vormen de basis van de Vinyasa Slow Flow Yoga. Deze worden opeenvolgend achter elkaar herhaald. Deze les is een goede manier voor beginners om Vinyasa Flow Yoga te leren. En fijn voor iedere yoga beoefenaar die behoefte heeft aan een langzame vloeiende en bewuste flow. Je kunt Vinyasa Yoga ook zien als “meditatie”in beweging. Je kunt je gedachten makkelijker loslaten.

Elke les begint met een korte meditatie en daarna een warming up. Vervolgens enkele series zonnegroeten met variaties. We beëindigen de les met rustige yin yoga houdingen. Waarna we afsluiten met een liggende eindmeditatie (Savasana).

Benodigdheden: makkelijk zittende kleding, warme trui en grote handdoek of dekentje. 2 uur voor de les niet (veel) eten.


Locatie:Wijkcentrum De Ark van Oost
Cipresstraat 154
6523 HR Nijmegen
Cursuscode:HYFS 22-01
Ruimte:zaal 1.1
Startdatum:vr 16 sept 2022
Tijd:vr 09.55 tot 11.10u
Aantal lessen:32 lessen van 1 uur en 15 minuten, wekelijks
Max. cursisten:10
Prijs:€ 198,-
  
alt


Maak uw keuze s.v.p.