De Opstap: goede en betaalbare cursussen in Nijmegen

SLIM & FIT yoga

Bij SLIM & FIT-yoga gaat het om doelgerichte houdingen, bewegingen en ademoefeningen gericht op het hele rompgebied. Ze maken de spieren in dit gebied sterker en soepeler, versnellen en ondersteunen het afvoeren van de afvalstoffen, verbeteren de spijsvertering en de ademhaling, kalmeren het zenuwstelsel en verminderen stress; je hoofd wordt rustiger en je krijgt weer meer energie. Een SLIM & FIT-yoga les bestaat uit de vaste onderdelen: Meditatie op Ademhaling, Flow waaronder de 5 Tibetanen en de Zonnegroet, een mix van voor, achterover- buigingen en twists en een Ademoefening, gevolgd door een Eindontspanning. Ook Yoga Nidra (een krachtige ontspanningstechniek) is soms een onderdeel van deze lessen.

Deze cursus is geschikt voor mannen en vrouwen van elk yoga niveau, die een wat actievere en dynamische yoga zoeken. Je hoeft geen ervaring te hebben. Plezier in bewegen staat voorop.

Benodigdheden: Je dient je eigen yogamat mee te nemen, makkelijk zittende kleding, sokken, warm vest en/of grote handdoek of dekentje voor de eindontspanning.
Docente: AnsDeze cursus is nog te boeken
Locatie:Cordium, Centrum voor groei en ontwikkeling
Cursuscode:SYOG 23-02
Ruimte:Verbinding
Startdatum:wo 20 sept 2023
Tijd:wo 12.00 tot 13.15u
Aantal lessen:12 lessen van 1 uur en 15 minuten
Max. cursisten:10
Prijs: € 79,-

Deze cursus is nog te boeken
Locatie:Cordium, Centrum voor groei en ontwikkeling
Cursuscode:SYOG 24-01
Ruimte:Verbinding
Startdatum:wo 24 jan 2024
Tijd:wo 12.00 tot 13.15u
Aantal lessen:16 lessen van 1 uur en 15 minuten
Max. cursisten:10
Prijs: € 106,-
alt


Maak uw keuze s.v.p.