De Opstap: goede en betaalbare cursussen in Nijmegen

Open atelier - 22 sept 2020

Heb je behoefte aan een plek om zonder opdrachten te schilderen of tekenen in een groep met back-up van ervaren begeleiders, dan is dit Open Atelier precies wat je zoekt! Je bent vrij om te werken in het onderwerp en materiaal van je voorkeur, zoals houtskool, pastel, potlood, olieverf, acryl, aquarel, inkt, mixed media.Iedereen neemt zijn eigen materialen, gereedschappen en ondergronden mee. Bij uitzondering kunnen werken te drogen gelegd worden, maar in principe neemt iedereen zijn werkstukken aan het eind van de bijeenkomst telkens mee naar huis.

In deze 12 bijeenkomsten wordt de begeleiding afgewisseld door docenten van De Opstap: Hans, Elise en Rachel. In de eerste bijeenkomst stellen zij zich voor. Door deze afwisseling kun je gebruik maken van de expertise van drie verschillende docenten. De begeleiders kijken met je mee in je werkproces, en geven op verzoek tips en tricks. Een groepsbespreking van de werkstukken behoort ook tot de mogelijkheden. En natuurlijk is de gezelligheid en de uitwisseling tussen groepsgenoten goud waard. De begeleiders hebben er veel zin in en zien je graag komen!


Locatie:Wijkcentrum De Ark van Oost
Cipresstraat 154
6523 HR Nijmegen
Cursuscode:OPAT 20-02
Ruimte:zaal 2.2
Startdatum:di 22 sept 2020
Tijd:di 15.00 tot 17.00u
Aantal lessen:12 bijeenkomsten van 2 uur
Opmerking:Ezels, werkplanken en waterpotjes zijn voorhanden. Overige materialen en gereedschappen zelf mee te nemen. Materialen zijn niet te koop in de les.
Max. cursisten:8
Prijs:€ 90,-
  
alt


Maak uw keuze s.v.p.