De Opstap: goede en betaalbare cursussen in Nijmegen

Oudercursus Babygebaren - 10 feb 2020

Deze cursus voor ouders/verzorgers geeft een diepgaande kijk op het Babygebaren-programma en geeft ouders en opvoeders waardevolle technieken om de communicatie- en taalontwikkeling bij hun kind te stimuleren. Ik laat je zien hoe je een gebaar aanleert bij je kind en geef inzicht in verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Je zult functionele gebaren leren; effectieve manieren om gebarentaal te gebruiken in het dagelijks leven, en leuke activiteiten om thuis te doen die op een creatieve manier de taalontwikkeling stimuleren.

Na de eerste bijeenkomst heb je ongeveer 50 gebaren geleerd! De Babygebarencursus voor ouders bestaat uit drie bijeenkomsten waarin we steeds een stapje verder gaan. Na de basis van Babygebaren die in de eerste bijeenkomst aan de orde komt, kun je in de tweede en derde bijeenkomst je vragen stellen, ervaringen delen met andere ouders, leer je nieuwe activiteiten/spelletjes en natuurlijk meer nieuwe gebaren. Baby’s/kinderen zijn welkom.


Locatie:Wijkcentrum Burghardt
Burghardt van den Berghstraat 114
6512 DR Nijmegen
Cursuscode:OBAB 20-01
Ruimte:zaal 9
Startdatum:ma 10 feb 2020
Datum(s):10 feb, 9 maart en 20 april 2020
Tijd:ma 09.30 tot 12.00u
Aantal lessen:3 lessen van 2 uur 30 minuten
Opmerking:excl. materiaalkosten. Deze bedragen € 7,95 voor het boek 'Babygebaren, de eerste woordjes' en moeten tijdens de eerste les aan de docente betaald worden.
Max. cursisten:12
Prijs:€ 25,-
  
alt


Maak uw keuze s.v.p.