De Opstap: goede en betaalbare cursussen in Nijmegen

Digitale cursus Windows 10, vervolgcursus

Door Corona is er een andere realiteit ontstaan. Veilig een cursus geven is een uitdaging. Een van de manieren om dat te doen is digitaal. Deze cursus wordt, aan de hand van een cursusplan, digitaal in 6 weken gegeven. Ongeveer 1 week voor de les krijgt de cursist van de docent e-mails. Deze mails bevatten een link voor de wekelijkse video-presentatie op YouTube, een kopie van deze presentatie als PDF-bestand en een uitnodiging voor een video-meeting met de docent op de geplande cursustijd. Tijdens die video-meeting kunt u over de lesstof vragen stellen. Het fijne is dat u de cursus nu thuis kunt volgen op elk gewenst tijdstip. Er is een hoge mate van ondersteuning en contactmomenten. Verder leert u niet alleen de lesstof, maar maakt u en passant ook nog kennis met YouTube en Jitsi (het programma voor video-meetings). Het gebruik van YouTube en Jitsi wordt uitgelegd aan de hand van duidelijke instructies. Voor u misschien een uitdaging om de cursus op deze manier te volgen?

Deze cursus sluit mooi aan op de “Basiscursus in Windows 10” en vormt daarmee een uitbreiding en verdieping van de leerstof. In de basiscursus heeft u geleerd hoe u een tekst kunt schrijven en opslaan, een e-mailtje kunt sturen of iets opzoeken op internet. Ook zijn de begrippen mappen maken, Verkenner en navigeren op de computer bekend.

In deze cursus wordt uw basiskennis omtrent het computergebruik uitgebreid. U leert de werkomgeving aan te passen aan uw eigen voorkeuren, er is aandacht voor het werken met Apps en de beveiliging en het onderhoud van de computer. Hierdoor vergroot u de mogelijkheden van het PC-gebruik en ook het plezier waarmee u werkt.

Boek zelf aanschaffen: Snel en gemakkelijk overstappen naar Windows 10, Visual Steps,ISBN 978 90 5905 481 3 Prijs: € 19,95


De cursusdata voor het nieuwe seizoen staan vanaf medio mei weer op de website.

alt


Maak uw keuze s.v.p.