De Opstap: goede en betaalbare cursussen in Nijmegen

Miniaturen bouwen / Diorama - 5 apr 2023

Deze creatieve cursus is voor iedereen geschikt en beginners zijn welkom. Miniaturen (oftewel “roombox” of “kijkdoos”) zijn meestal replica’s van kamers of winkeltjes, maar ze kunnen ons ook transporteren naar fantastische werelden waar alles verzonnen is. Waarom niet? Als jullie liever een Diorama willen bouwen, dan is er spraak van een buiten scène. De keus is sowieso onbeperkt en jullie hebben waarschijnlijk al wat ideeën, maar voor wie dit een mysterie blijft is het helemaal geen probleem. Ik zal jullie stap voor stap helpen.

Zoals in een open atelier gaan we zonder opdrachten werken en ik ga jullie individueel begeleiden en helpen met jullie miniatuur of diorama. Afhankelijk van de gekozen formaat zullen we, gedurende 10 lessen, één of meerdere projecten kunnen bouwen. Ondanks het feit dat elke project individueel zal zijn gaan we in een prettige groepssfeer werken, elkaar aanmoedigen en “feed-back” geven. Verschillende materialen zullen tijdens de lessen aanwezig zijn zoals “foambord” (piepschuimplaten), karton, keukenpapier, aluminiumfolie, touw, schilders tape, wol, stof, acrylverf, etc… en natuurlijk heel veel lijm (pistoollijm, secondelijm en Tacky glue).

Benodigdheden:
Schetsboek of los papier, pen, potlood, gum, schaar, mesje, oude spons en oude theedoek (om schoon te maken), dun penseel en platte kwast (om te lijmen) en een tas (om na de les alles mee te kunnen nemen).


Locatie:Wijkcentrum De Ark van Oost
Cipresstraat 154
6523 HR Nijmegen
Cursuscode:DIOR 23-02
Ruimte:zaal ...
Startdatum:wo 5 apr 2023
Tijd:wo 09.15 tot 11.45u
Aantal lessen:10 lessen van 2,5 uur
Opmerking:materiaalkosten 25,-
Max. cursisten:8
Prijs:€ 86,-
  
alt


Maak uw keuze s.v.p.