De Opstap: goede en betaalbare cursussen in Nijmegen

Verwezenlijk je eigen zielsplan en de wet van aantrekking

De cursus richt zich op iedereen die graag een zinvol leven leidt waarin hij plezier kan ervaren en waarvan hij kan genieten: je leven is een geschenk dat erop wacht door jou uitgepakt en ontvangen te worden.

Dat gaat een stuk gemakkelijker wanneer je je ervan bewust bent dat je een Ziel bent die juist vanwege de beleving van zijn scheppingsmogelijkheden naar de aarde gekomen is. Gelukkig hebben we voor ons verblijf op aarde in onze bagage een aantal hulpmiddelen meegenomen: een Zielsplan, een Emotioneel geleidingssysteem, bijstand van spirituele gidsen. Én kunnen we gebruik maken van de Wet van Aantrekking, een onuitputtelijke bron van rijkdom!

De cursus “Verwezenlijk je Zielsplan met behulp van de Wet van Aantrekking” gaat over hoe we ons Zielsplan met al deze ons ter beschikking staande middelen kunnen verwezenlijken en is een vervolg op de cursus “Ontdek je eigen Zielsplan”. Heb je die cursus níet gevolgd, dan krijg je voorafgaand aan de cursus een “inhaalles”.

De cursusgever
Mijn naam is Rinus Roland van Pallasia. Ik ben Uitgever van boeken over het Zielsplan én Zielsplancoach en geniet ervan mensen te begeleiden bij de herontdekking van hun leven vanuit het perspectief van het Zielsplan. Ik gun je het leven waarvoor je geboren bent. Als je een waarachtig verlangen hebt naar een nieuwe richting in je leven, kan “Verwezenlijk je Zielsplan” veel voor je betekenen.Deze cursus is nog te boeken
Locatie:Wijkcentrum Burghardt
Cursuscode:VJEZ 21-01
Ruimte:zaal 10
Startdatum:do 25 feb 2021
Tijd:do 19.30 tot 21.30u
Aantal lessen:4 lessen van 2 uur, wekelijks
Max. cursisten:8
Prijs: € 31,-
alt


Maak uw keuze s.v.p.